Tagrenovering i Odense og på hele Fyn

Tømrermester Lars Cornelsen ApS har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.
Vi arbejder med tagrenovering på Fyn og i Odense, ring og få rådgivning om dit tag eller for et uforpligtende tilbud.

Få synet dit tag – tagrenovering er billigere

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Har du f.eks vand der drypper ind eller en skunk der er fugtig, så kommer vi gerne og ser på problemet. Det er en god ide at være opmærksom på taget og kviste, hvis du ikke vil ende med at lægge nyt tag.

Erfaring med tagrenovering på Fyn

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget. Vi udfører tagrenovering på boliger, sommerhuse, udestuer og andre bygninger. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top og vi kører ud til opgaver med tagrenovering på Fyn og i Odense, giv os et kald, så kigger vi forbi.

Er tagrenovering ikke nok

Kan vi rådgive dig om et nyt tag og give dit et tilbud på arbejdet med i købet. Med vores store erfaring indenfor tagrenovering, er vi også specialister i at lægge et nyt tag på dit hus, sommerhus eller tilbygning. Står du med et nybyggeri er vi klar til at tage opgaven og give jer et solidt og velbygget tag. Hvis du står for at skulle skifte døre eller vinduer i huset, så er vi et godt valg – vores erfarne tømrer har mange år på bagen inden for faget.

Vores erfarne tømrer kører over hele Fyn, derfor kan vi hjælpe med tagrenovering hvad enten du bor i Odense, Middelfart, Svendborg eller et helt andet sted på Fyn. Når du kontakter tømrermester Lars Cornelsen ApS får du yderst kompetente håndværkere, som kan klare en bred vifte af tømreropgaver. Så har du et større projekt med flere opgaver end blot tagrenoveringkommer vi gerne ud til dig på Fyn og giver et tilbud på dit tømrerarbejde.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagrenovering og tagreparationer vi kører overalt på Fyn også i Odense.