Staldbyggeri på Fyn

Er du ved at starte et stutteri eller en besætning, så skal du bruge stalde. Hos Lars Cornelsen har vi mange års erfaring med staldbyggeri på Fyn til heste, køer, og grise. Hver dyregruppe har forskellige behov som vi naturligvis tilgodeser. Du er med fra første færd, så designet på stalden passer til dine rutiner og dyrenes velfærd.

Ved at du er med i hele processen omkring staldbyggeriet, har du hele tiden styr på omkostningerne, og vi vejleder dig så du får den bedste løsning for staldbyggeriet og din økonomi. Vi vægter service højt og er medlem af dansk Byg garanti, hvilket sikrer dig kvalitet i arbejdet og en garantiordning, hvis noget skulle gå skævt.

Staldbyggeri til jeres hestele

Når nu der står en flot ridehal, vil et staldbyggeri til hestene være på plads. Ved at få bygget begge på samme tid, får I et sammenhængende design og kan overveje på unikke tiltag som udsmykning eller farver. Vi bygger solide og lyse stalde, hvor dyrene har plads og masser af frisk luft. Du får en solid rådgivning inden vi går i gang og du kan få grundig vejledning, så dit byggeri bliver præcist som du ser det.

Til staldbyggeri bruger vi elementer, da de er stærke og lette. De holder på varmen og gør staldbyggeriet billigere end med traditionelle elementer.
Hos Lars Cornelsen har vi mange års erfaring med staldbyggeri på Fyn og byggeri af ridehaller, vores erfaringer kommer dig til gode.

Skal du udvide, så er vi klar med rådgivning og et godt tilbud på dit staldbyggeri på Fyn – ring til os på Tlf. 62 68 19 02 / Mobil: 20 22 76 38 allerede i dag, så vi kan komme i gang og du kan nyde dit nybyggeri. For din sikkerhed, skulle der gå noget lidt skævt, er du sikret, da vi er medlem af dansk byggegaranti. Vi udfører solidt og kvalitetsarbejde.