Ridehaller på Fyn

Vil du starte en rideskole eller stutteri op, så er ridehaller en god investering. Udover at træne heste og ryttere i tørvejr, kan den bruges til fremvisning af heste til salg. Har du en rideskole med børn i alle aldre, vil det være betryggende for forældrene at børnene er indenfor i en ridehal og træne når det bliver koldt og især mørkt. Billister i alle aldre, kan blive forskrækket over at der dukker en rytter op i mørket, og hvem ønsker en panikslagen hest med et barn på ryggen.

Ridehal til jeres behov!

Lars Cornelsen ApS har en lang erfaring med opførsel af ridehaller på Fyn. Vi opbygger ridehallen efter internationale standarder. Udover det bygger vi alskens landbrugshaller og stalde. Især staldbyggeri sammen med en ridehal giver god mening, da designet bliver ens på bygningerne og alt klares på en gang. Designet kan være en buet hal eller firkantet, det er helt op til dig og dine ønsker, vi vejleder naturligvis om materialer og priser.

Ridehaller på Fyn til træning og shows

En ridehal er af stor værdi for ejendommen, og derfor lægger vi vægt på en byggeløsning, hvor kvaliteten er i orden. Vi ønsker at levere en funktionsdygtig og sikker ridehal med et stærkt fundament og en ridebund, som skåner hestens fysik samt bander plateau, tilskuerfaciliteter mm..

Vi har altid øje for kundens behov både nu og dem, der kan komme i fremtiden, så ridehallen kan bruges i mange år frem. Alle vores ridehaller udføres af vores egne fagfolk, og vi samarbejder med dygtige arkitekter og ingeniører, hvis der er specielle ønsker til hallens udformning og æstetik. har du spørgsmål – ring i dag og få svar på dem.

Vi kommer gerne forbi og rådgiver om dit projekt, du kan ringe til os på tlf.:
62 68 19 02 / mobil: 20 22 76 38 – så giver vi dig også et godt tilbud. Vi udfører byggerier af ridehaller på Fyn.