Nye døre og vinduer 

Nye døre og vinduer Fyn og Odense

Nye vinduer og døre giver ikke blot boligen et flot løft, der er også flere fordele at hente i form af bedre udnyttelse af varmen. Utætte døre og vinduer kan være kilden til et stort varmetab, og det kan mærkes og ses på varmeregningen.

Heldigvis er mulighederne mange, når der skal nye døre og vinduer til boligen. Energirigtige vinduer som både kan tage sig moderne ud eller gammeldags  med sprosser, så boligen bibeholder den autentiske charme – der er en løsning til en hver bolig.

Vi benytter danske vinduer og døre

Hos Tømrermester Lars Cornelsen benytter vi danske producenter såsom Velfac Vinduer og Skjern Vinduer, det er alle produkter i højeste kvalitet, lavet af kvalitetstræ og med tanke på energioptimering af boligen.

Hver producent byder på masser af muligheder for at finde en løsning, der matcher boligens stil. Der er mulighed for at få vinduer og dørene specialfremstillede, så de matcher den enkelte kundes behov.

Læs mere om Velfac Vinduer og Skjern Vinduer.

Få en gratis opmåling på døre og vinduer

Vi kommer gerne ud og foretager en uforpligtende opmåling af både døre og vinduer. Hertil kan vi rådgive omkring de forskellige muligheder, der er.  Er du interesseret i en opmåling, er du velkommen til at kontakte os og aftale en tid.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde. Vi kan fanges på tlf.:62 68 19 02 / mobil: 20 22 76 38 for et uforpligtende tilbud – ring i dag!

Tagrenovering

Tagrenovering i Odense og på hele Fyn

Tømrermester Lars Cornelsen ApS har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.
Vi arbejder med tagrenovering på Fyn og i Odense, ring og få rådgivning om dit tag eller for et uforpligtende tilbud.

 

Få synet dit tag – tagrenovering er billigere

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Har du f.eks vand der drypper ind eller en skunk der er fugtig, så kommer vi gerne og ser på problemet. Det er en god ide at være opmærksom på taget og kviste, hvis du ikke vil ende med at lægge nyt tag.

Erfaring med tagrenovering på Fyn

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget. Vi udfører tagrenovering på boliger, sommerhuse, udestuer og andre bygninger. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top og vi kører ud til opgaver med tagrenovering på Fyn og i Odense, giv os et kald, så kigger vi forbi.

Er tagrenovering ikke nok

Kan vi rådgive dig om et nyt tag og give dit et tilbud på arbejdet med i købet. Med vores store erfaring indenfor tagrenovering, er vi også specialister i at lægge et nyt tag på dit hus, sommerhus eller tilbygning. Står du med et nybyggeri er vi klar til at tage opgaven og give jer et solidt og velbygget tag. Hvis du står for at skulle skifte døre eller vinduer i huset, så er vi et godt valg – vores erfarne tømrer har mange år på bagen inden for faget.

Vores erfarne tømrer kører over hele Fyn, derfor kan vi hjælpe med tagrenovering hvad enten du bor i Odense, Middelfart, Svendborg eller et helt andet sted på Fyn. Når du kontakter tømrermester Lars Cornelsen ApS får du yderst kompetente håndværkere, som kan klare en bred vifte af tømreropgaver. Så har du et større projekt med flere opgaver end blot tagrenoveringkommer vi gerne ud til dig på Fyn og giver et tilbud på dit tømrerarbejde.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagrenovering og tagreparationer vi kører overalt på Fyn også i Odense.

 

Nybyg, ombyg og tilbyg

Få en bolig i ét med naturen

Tømrermester Lars Cornelsen ApS er specialiseret i nybyggeri af træhuse. Vi varetager byggeprocessen fra start til slut, og vi lægger vægt på en godt dialog med kunden, så der aldrig er tvivl om, hvor vi befinder os i byggeprocessen. Byg nyt hus i træ i samarbejde med os og få et unikt resultat.

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

Nybyggeri af træhuse giver fordele

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

Når vi laver et nybyggeri af træhuse benytter vi egetræ af høj kvalitet. Egetræ er en meget hård trætype, og det gør den til et fordelagtigt valg, når der skal bygges et nyt hus i træ. I gamle dage blev denne trætype ofte benyttet, når der skulle bygges sejlskibe. Egetræet har desuden rigtig mange efterbehandlingsmuligheder.

Fejlagtigt tror mange, at et træhus ikke har en stærk holdbarhed. Hvis huset er konstrueret korrekt, så træet kan ventilere, har man et meget stærkt byggemateriale og i sidste ende en bolig, som holder sig flot i rigtig mange år.

Fordele ved at bygge i træ:

  • God holdbarhed
  • Miljøvenligt byggeri
  • Godt indeklima
  • Energirigtige løsninger

Speciale i bindingsværkshuse

Foruden nybyggeri af træhuse, har vi speciale i bindingsværkshuse. Vi kan både varetage total nybygning og istandsættelse af gamle bevaringsværdige ejendomme. Vi kommer gerne ud og vurderer ejendommen og giver en uforpligtende pris på renovering. Vi har ligeledes erfaring med renovering af fredede bygninger.

 

Forøg boligens værdi ved om- eller tilbygning

En ombygning- eller tilbygning kan være det gode alternativ til at flytte, og det kan øge boligens værdi.

Hos Lars Cornelsen ApS har vi en bred erfaring med sådanne projekter for både private og erhverv. Vi kan stå for totalentreprisen. I samarbejde med en arkitekt og ingeniør hjælper med at konkretisere de behov der er samt sikrer den gode koordinering og kontrollerer, at byggeprojektet skrider frem som aftalt.

Tag os med på råd, når dit næste byggeprojekt skal realiseres.

Kontakt os for info

 

Vil du vide mere om mulighederne for at bygge nyt hus? Er du velkommen til at kontakte Tømrermester Lars Cornelsen ApS på tlf.: 62 68 19 02 for at høre mere om nybyggeri af træhuse, priser og garantier. Vi arbejder i Odense og på Fyn.