Få en bolig i ét med naturen

Tømrermester Lars Cornelsen ApS er specialiseret i nybyggeri af træhuse. Vi varetager byggeprocessen fra start til slut, og vi lægger vægt på en godt dialog med kunden, så der aldrig er tvivl om, hvor vi befinder os i byggeprocessen. Byg nyt hus i træ i samarbejde med os og få et unikt resultat.

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

Nybyggeri af træhuse giver fordele

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

Når vi laver et nybyggeri af træhuse benytter vi egetræ af høj kvalitet. Egetræ er en meget hård trætype, og det gør den til et fordelagtigt valg, når der skal bygges et nyt hus i træ. I gamle dage blev denne trætype ofte benyttet, når der skulle bygges sejlskibe. Egetræet har desuden rigtig mange efterbehandlingsmuligheder.

Fejlagtigt tror mange, at et træhus ikke har en stærk holdbarhed. Hvis huset er konstrueret korrekt, så træet kan ventilere, har man et meget stærkt byggemateriale og i sidste ende en bolig, som holder sig flot i rigtig mange år.

Fordele ved at bygge i træ:

  • God holdbarhed
  • Miljøvenligt byggeri
  • Godt indeklima
  • Energirigtige løsninger

Speciale i bindingsværkshuse

Foruden nybyggeri af træhuse, har vi speciale i bindingsværkshuse. Vi kan både varetage total nybygning og istandsættelse af gamle bevaringsværdige ejendomme. Vi kommer gerne ud og vurderer ejendommen og giver en uforpligtende pris på renovering. Vi har ligeledes erfaring med renovering af fredede bygninger.

Forøg boligens værdi ved om- eller tilbygning

En ombygning- eller tilbygning kan være det gode alternativ til at flytte, og det kan øge boligens værdi.

Hos Lars Cornelsen ApS har vi en bred erfaring med sådanne projekter for både private og erhverv. Vi kan stå for totalentreprisen. I samarbejde med en arkitekt og ingeniør hjælper med at konkretisere de behov der er samt sikrer den gode koordinering og kontrollerer, at byggeprojektet skrider frem som aftalt.

Tag os med på råd, når dit næste byggeprojekt skal realiseres.

Kontakt os for info

Vil du vide mere om mulighederne for at bygge nyt hus? Er du velkommen til at kontakte Tømrermester Lars Cornelsen ApS på tlf.: 62 68 19 02 for at høre mere om nybyggeri af træhuse, priser og garantier. Vi arbejder i Odense og på Fyn.