Erhvervsbyggeri

Få et uforpligtende tilbud!

Industri- og kølehaller

Vi er specialiserede i opførsel af industrihaller, lagerhaller og landbrugshaller og har projekteret store som små opgaver for en lang række af virksomheder. Vi leverer både standard- og unikke løsninger f.eks. efter mål og med tilpassede inddækninger. 

bcm 7 e1523348629241
DSC02803

Vi sikrer kvaliteten af hallen

Der stilles store krav til haller, som skal opbevare levnedsmiddelvarer, og derfor lægger vi stor vægt på at benytte leverandører, som vi har tillid til leverer kvalitetsmaterialer bl.a. Tata Steel og Kingspan

Industrihaller på Fyn

Vi bygger industrihaller på Fyn som er både uisolerede og isolerede. Alt efter hvad du lige står og mangler, kan vi bygge en standart industrihal eller lave den efter specifikke mål, der er lige så mange muligheder som behov.

DSC02791
supermarket 949912 640

Kølehaller til mad

Har særlige krav som skal opfyldes for at levnedsmiddelstyrelsen er tilfreds. Vi holder os ajour med ændringer og sørger for at implementere dem i nye byggerier. Kan vi renovere de eksisterende kølehaller så de opfylder kravene, gør vi gerne det.

Landbrugshaller

Har gården vokseværk, er vi klar til at rådgive og udfører byggeriet af din nye maskinhal, lade, staldbyggeri mm. Med de mange års erfaring vi har hos Lars Cornelsen bliver resultatet altid som du ønsker det og kvalitet. Kontakt os for rådgivning og tilbud på din opgave.

bcm 3 e1523348601803

Kontakt

Tømrermester Lars Cornelsen arbejder på Fyn og i Odense, vi kommer gerne ud og ser på dit projekt og rådgiver om muligheder.
Du kan ringe på tlf.: 62 68 19 02 eller mobil: 20 22 76 38, så kigger vi forbi og giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Fortæl os om dit næste halprojekt og tag os med på råd.