Erhversbyggeri – elementbyggeri på Fyn

Erhvervsbyggeri med elementer

En af vores ekspertiser er elementbyggeri med sandwichpaneler/systempaneler til fødevareindustrien, landbruget samt diverse industrihaller.

Elementbyggeri på Fyn med sandwichpaneler

Der er flere fordele ved at benytte sandwichpaneler til erhvervsbyggeriet. Panelerne er lette at håndtere og montere, og det betyder en kort byggeperiode, som kommer virksomheden til gavn. Sandwichpanelerne er endvidere højisolerede, og det gør dem meget anvendelige til industrielt elementbyggeri, hvor der stilles høje krav til produktionen, da de holder på temperaturen og holder skadedyr ude. Ligeledes opnår man ved denne byggeform en meget stærk bygningskonstruktion til relativt lave omkostninger.

Hvad er sandwichpaneler egnede til?

​Sandwichpaneler er meget fleksible at arbejde med, og de egner sig godt til flere former for erhvervsbyggerier. Vi har gode erfaringer med at benytte sandwichpaneler til elementbyggeri på Fyn af større industrihaller, ridehaller og andre produktionsbygninger, men også ved mindre elementbyggeri kan sandwichpaneler være en stor fordel at anvende, da de er økonomiske og har en stærk isoleringskerne.

Leverandører til erhvervsbyggeri

Vi benytter os af faste leverandører, så vi sikrer, at den høje kvalitet altid opretholdes. Vores sandwichpaneler kommer fra førende leverandører såsom Tata Steel og Kingspan, som er kendte for deres tag- og vægsystemer i høj kvalitet. Alle bygningskrav og standarder er ligeledes overholdt fra start til slut.

Vi projekterer hele byggeprocessen

Tømrermester Lars Cornelsen ApS kan varetage hele byggeprocessen. Vi sørger for den effektive koordinering fra start til slut, og har mange års erfaring med at følge store erhvervsbyggeprojekter til dørs. Vi er medlem af Dansk byggegaranti, som står for kvalitetsarbejde.

Har I planer om et større elementbyggeri på Fyn, så kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde, og de fordele der er ved at bygge med system/sandwichpaneler. Vi kan fanges på tlf.: 62 68 19 02 / mobil: 20 22 76 38 for et uforpligtende tilbud – ring i dag!