Døre og vinduer

Nye døre og vinduer Fyn og Odense

Nye vinduer og døre giver ikke blot boligen et flot løft, der er også flere fordele at hente i form af bedre udnyttelse af varmen. Utætte døre og vinduer kan være kilden til et stort varmetab, og det kan mærkes og ses på varmeregningen.

Heldigvis er mulighederne mange, når der skal nye døre og vinduer til boligen. Energirigtige vinduer som både kan tage sig moderne ud eller gammeldags  med sprosser, så boligen bibeholder den autentiske charme – der er en løsning til en hver bolig.

Vi benytter danske vinduer og døre

Hos Tømrermester Lars Cornelsen benytter vi danske producenter såsom Velfac Vinduer og Skjern Vinduer, det er alle produkter i højeste kvalitet, lavet af kvalitetstræ og med tanke på energioptimering af boligen.

Hver producent byder på masser af muligheder for at finde en løsning, der matcher boligens stil. Der er mulighed for at få vinduer og dørene specialfremstillede, så de matcher den enkelte kundes behov.

Læs mere om Velfac Vinduer og Skjern Vinduer.

Få en gratis opmåling på døre og vinduer

Vi kommer gerne ud og foretager en uforpligtende opmåling af både døre og vinduer. Hertil kan vi rådgive omkring de forskellige muligheder, der er.  Er du interesseret i en opmåling, er du velkommen til at kontakte os og aftale en tid.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde. Vi kan fanges på tlf.:62 68 19 02 / mobil: 20 22 76 38 for et uforpligtende tilbud – ring i dag!